Sertéspörkölt hagyományosan

2017.10.11 10:26

Sertéscombból, vagy lapockából, hagyományos módon készítjük az egyik legnépszerűbb magyar ételünket, a sertéspörköltet. Főzés közben arra vigyázunk, hogy ne főzzük szét a húst, a kockák maradjanak egyben! Tálaljuk nokedlivel és kínáljunk hozzá savanyúságot. Ha túl szaftos lett, tehetünk az asztalra friss fehér kenyeret is.

 

Olvasd tovább a Kedvenc Receptek weboldalon: Sertéspörkölt hagyományos receptje (https://kedvenc-receptek.hu/husok/sertes/sertesporkolt-hagyomanyos-receptje/)

Életmód

Boldog anyák napját minden édesanyának!

2022.05.01 10:08
Boldog anyák napját minden édesanyának!

Boldog Karácsonyt! - szerinted ennyi elég?

2020.11.09 08:44
Amikor közelednek az ünnepek, a távol lévő szeretteinkre egyre többet gondolunk. Szeretnénk nekik...

Maradék élelmiszerek felhasználása töltött zsemléhez

2020.11.08 09:11
Érdekes recept olvasható a tippekneked.hu weboldalon. A szerző a töltött zsemle maradékból történő...

Munkaszüneti nap Pünkösd? Egyáltalán mikor van ez az egyházi ünnep?

2020.05.05 11:50
A Pünkösd Magyarországon munkaszüneti nap. Ez egyébként csak a hétfői napra érdekes - hiszen...

Új ünnepi honlap indult!

2020.04.15 08:13
Szeretjük az ünnepeket! Az állami ünnepeket a nemzeti ünnepeket és az egyházi ünnepeket...
1 | 2 | 3 >>